PETÍCIÓ

– Egyetért-e Ön azzal, hogy az állampolgárok alapvető létbiztonságának megteremtése és az alacsony bérek emelése érdekében Magyarországon be kell vezetni az Alapjövedelmet?

Meggyőződésünk, hogy Magyarországon nem lehet senki másodrendű állampolgár. Tarthatatlan, hogy egy szűk kiváltságos elit egyre csak gazdagodik, miközben az ország fele nyomorban él. Mindenkinek jár a létbiztonság! Éppen ezért a Párbeszéd Magyarországért teljes vállszélességgel kiáll az Alapjövedelem magyarországi bevezetése mellett.

Adatvédelmi nyilatkozat
A “Küldés” gomb megnyomásával hozzájárulok ahhoz, hogy a Párbeszéd Magyarországért (továbbiakban Adatkezelő) a fenti személyes adataimat az információszabadságról szóló törvény és egyéb jogszabályok alapján a velem való kapcsolattartás céljából kezelje. Hozzájárulásom visszavonásig érvényes. Bármikor jogom van tájékoztatást kérni személyes adataim kezeléséről, adataimat az Adatkezelőnél bármikor módosíthatom, helyesbíthetem, azzal, hogy ebben az esetben az Adatkezelő köteles gondoskodni arról, hogy a módosítás vagy törlés az adattovábbítás címzettjeinél is haladéktalanul megtörténjen. Adatkezelő: Párbeszéd Magyarországért Párt (email: info@parbeszedmagyarorszagert.hu) Nyilvántartási azonosító: NAIH-70070/2013.

[contact-form-7 id=”711″ title=”Petíció új”]